آب مقطر,قیمت فروش آب مقطر,تولید آب مقطر

آب مقطر

آب مقطر مایعی زلال و شفاف که با نام آب دیونیزه نیز شناخته می شود.

آب مقطر تولیدی این شرکت صنعتی می باشد.

 آب مقطر چیست

آب مقطر که معمولا به آن آب چکیده نیز گفته می شود، آبی است که به شیوه تقطیر نا خالصی آن گرفته می شود. در این شیوه آب را جوشانده و بخار آب را به ظرف دیگری انتقال می دهیم.

این روش برای بدست آوردن آب تقطیر شده می باشد که این شرکت از این شیوه برای بدست آوردن آب مقطر استفاده نمی کند.


 آب طبیعی چیست    

آب طبیعی به علت خاصیت حل کنندگی خوبی که دارد معمولا دارای حجم بالایی از نمکهای محلول در آب شده است و CO2 هوا به خاطر انحلال در آب و تولید اسید کربنیک ضعیف، خاصیت خورندگی آب را بهبود می‌بخشد.

بنابراین آب هنگام عبور از محیط‌ های گوناگون مخصوصا محیط‌ های آهکی مقداری از کربناتها را در خود حل کرده که این کربنات ها همراه یون هایی مثل کلسیم ، منیزیم و … باعث ایجاد سختی موقت می‌شود که با جوشاندن از بین می‌رود.

البته یونهای منیزیم و کلسیم و سایر یونهای فلزی با سولفات و نیترات و کلر و ایجاد سختی دائم می‌کنند. سختی آب باعث رسوب کردن صابون در آب می‌شود (خاصیت کف کنندگی صابون را از بین می‌برد).

آب مقطر کیمیا اسید


تاریخچه آب مقطر

تاریخچه استفاده از آب مقطر به ۲۰۰ سال پس از میلاد مسیح بر می گردد.

در آن زمان برای تهیه آب نوشیدنی در زمان خشکسالی از تقطیر آب دریا استفاده می شده است.


تولید آب مقطر 

روش تقطیر آب

تقطیر یک محصول و خالص سازی آن به فراریت اجزای آن محلول یعنی اختلاف نقاط جوش آنها بستگی دارد.

آب طبیعی از دو جزء حلال (آب) و مواد حل شده (انواع نمکها) تشکیل شده و آب جزء فرار می‌باشد. در اثر حرارت آب بخار می‌شود و نمکهای موجود در آن در ظرف تقطیر به صورت رسوب باقی می‌ماند.

اگر بخار آب حاصل را سرد کنیم بخار به مایع تبدیل شده و آب مقطر به دست آمده و با تکرار تقطیر می‌توان آب با خواص بهتری را بدست آورد.

از آب مقطر در آزمایشگاه های شیمی بطور گسترده استفاده می‌شود همچنین آب مقطر استریل شده در تزریقات کاربرد فراوانی دارد. آب مقطر مانند آب آشامیدنی گوارا نمی‌باشد. زیرا مقداری از اکسیژن محلول و همچنین برخی از یون هایی که باعث ایجاد طعم خوب آب می‌شود را از دست داده است.

در تاسیسات آب شیرین کن بعد از اینکه آب شور تقطیر شده و آب مقطر تولید می‌کنند طی فرآیندهایی که روی آب انجام می‌دهند طعم آن را بهبود بخشیده و برای نوشیدن مناسب می‌سازند.


در شکل زیر نحوه پر کردن و همچنین یک دستگاه پرکن نشان داده شده است.

آب مقطر کیمیا

آب دیونیزه


 کاربرد آب مقطر 

  • جهت استفاده های نظیر کاربرد شستشو و آبکاری قطعات فلزی
  • مصارف داروسازی
  • استفاده در بيمارستان ها
  • آندايزينگ آلومينيوم
  • استفاده در آزمايشگاه های فنی و خدماتی
  • کاربردهای حساس نظامی – صنعتی از قبيل انرژی اتمی
  • کاربردهای حساس صنعتی
  • جهت استفاده در سيستم خنک کاری برخی کوره ها
  • استفاده در آزمايشگاه های طبی
  • انجام واکنش های شيميايي صنعتی
  • توليد انواع مواد شيميايي
  • استفاده در آزمايشگاه های فنی
  • استفاده در آزمايشگاه های دانشگاه ها
  • جهت انجام واکنش های شيميايي صنعتی
  • شستشوی قطعات حساس پس از توليد
  • استفاده در سيستم خنک کاری ماشين آلات صنعتی که در اثر کار کردن داغ می شود.

آب مقطر

آب مقطر


پرسش فرق آب مقطر با آب دیونیزه چیست و کاربرد آب دیونیزه چیست؟

آب مقطر آبی است که توسط تقطیر خالص می شود و بسیاری از ناخالصی ها و اجرام آن مانند کربناتها و ترکیباتی همچون سیلیس ها گرفته شده است اما ممکن است هنوز حاوی یک سری یونهایی که حلالیت آنها در آب زیاد است باشد.

آب دیونیزه یعنی آبی که علاوه بر اینکه تقطیر می شود، از یک صافی بسیار بسیار ریز هم عبور داده می شود تا تمام یونهای احتمالی موجود در آن جدا شود. دستگاهی است که اینکار را انجام می دهد و آب دیونیزه تولید می کند.

آب مورد استفاده در صنایع داروسازی و نیز آب مورد نیاز برای سنتز و تهیه بسیاری از ترکیبات آلی و نانوذرات و … باید دیونیزه باشد. یعنی علاوه بر اینکه تقطیر می شود، از یک صافی بسیار بسیار ریز هم عبور داده می شود تا تمام یونهای احتمالی موجود در آب جدا شود.


خطرات آب مقطر 

آب در شیمی یکی از مهمترین حلالها می‌باشد و معمولا از آن به عنوان حلال عمومی نام می‌برند و بنابراین کاربرد اساسی در صنعت دارد که برخی از کاربردهای مهم به این شرح می‌باشد:

  1. به عنوان حلال
  2. به عنوان ماده اولیه برای شرکت در واکنشهای شیمیایی تهیه محصول
  3. به عنوان ماده واسطه برای خارج کردن مواد ناخواسته
  4. به عنوان بستر یا محیط واکنش

وجود ناخالصیها در آب باعث ایجاد رسوب در دستگاههای حرارتی و دیگ بخار می‌شود که این عمل باعث کاهش عمر مفید دستگاه می‌گردد.

بخاری که از آبهای ناخالص تولید می‌شود دارای کیفیت بسیار پایینی می‌باشد به عنوان مثال سیلیس همراه بخار خارج شده و در اثر سرد شدن روی پره‌های توربین رسوب می‌کند.

خوردگی بویلرها و تأسیسات حرارتی و لوله‌ها ، اتلاف مواد شیمیایی و باقی گذاشتن لکه روی محصولات غذایی و نساجی از عوارض دیگر آب های ناخالص می‌باشد.

بهترین آب برای استفاده در صنعت آب بدون یون است اما هزینه تولید آب بدون یون بسیار بالاست.

بنابراین در اکثر آزمایشگاهها و واحدهای صنعتی از آب مقطر استفاده می‌کنند همچنین در مناطق کویری و خشک که منابع آب آشامیدنی محدود می‌باشد.

از روش تقطیر آب دریا برای تولید آب آشامیدنی استفاده می‌شود.


 بسته بندی آب مقطر

عرضه این محصول در گالن های ۲۰ و ۲۲۰ لیتری و تانکرهای ۱۰۰۰ لیتری انجام می شود.


       فروش آب مقطر

کیمیا تهران اسید تولید کننده آب مقطر با استفاده از روش دستگاهی می باشد، که در مصارف صنعتی کاربرد فراوان داشته و آب در خواستی بسیاری از کارخانجات را در ایران تامین می کند.

فروش آب مقطر در گالن های ۲۰ ، ۲۲۰ و تانکرهای ۱۰۰۰ لیتری صورت می گیرد.



Copyright 2016. All rights reserved.