سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی
سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

امروزه به واسطه‌ی تکنولوژی، مشاغل بسیار جذاب و ويژه‌ای ظهور کرده‌اند. یکی از این مشاغل استخراج طلا از بردهای الکترونیکی است. فلز طلا به دلیل رسانایی، دوام بالا و زیبایی اهمیت زیادی دارد. این فلز از گذشته‌های دور تا همین امروز، جزو پرطرفدارترین فلزات در بین مردم محسوب می‌شود. اگر شما هم قصد ورود به صنعت بازیافت طلا از قطعات الکترونیکی را دارید، حتما مطلب را تا انتها دنبال کنید. در این مطلب راجع به نحوه جداسازی طلا و سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی صحبت می‌کنیم.

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

آیا تمام قطعات الکترونیکی طلا دارند؟

خیلی از اوقات مخاطبان تهران اسید می‌پرسند: “چطور می‌توانم بفهمم آیا قطعه‌ای الکترونیکی طلا دارد یا خیر؟” اگر شما گوشی‌ای قدیمی دارید و نسبت به طلا بودن قطعات آن شک دارد و یا هر وسیله‌ی الکترونیکی دیگر، در مرحله اول به رنگ آن‌ها توجه کنید.

اگر یکی از قطعات، رنگی طلایی داشت این احتمال به وجود می‌آید که طلا دارد. در بهترین حالت این قطعات می‌توانند واقعا از طلا باشند و در مواقعی نیز می‌توانند روکش طلا باشند. بعد از اطمینان از این موضوع می‌توانید راجع به نحوه جداسازی و سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی نیز اطلاعات کسب کنید.

این محصول برای شما می تواند بسیار کاربردی باشد:

معرفی ۶ قطعه الکترونیکی که معمولا طلا دارند.

  • پین‌ها: پین‌های طلایی مانند که بین قطعات مختلف ارتباط برقرار می‌کنند، معمولا روکش طلا دارند.
  • cpu: در ایام گذشته که cpu های رده پنتیوم وجود داشت طلای بسیار زیادی در آن‌ها به کار برده می‌شد.
  • رم‌ها: این قطعات نیز می‌توانند از جنس طلا باشند. اگر رمی طلایی رنگ است به احتمال قوی از جنس طلا است. حالا فرقی ندارد این رم، رم کامپیوتر باشد و یا رم وسیله‌ای دیگر.
  • بردها: بردهای موبایل را هم دست کم نگیرید. آن‌ها هم مقداری طلا دارند. حتی در بعضی از مواقع دکمه‌های تلفن همراه از جنس طلا هستند.

حتی دوربین‌ها هم می‌توانند طلا داشته‌باشند تا اطلاعات را سریع منتقل کنند.

  • MMLCC: قطعات بسیار ریز بردهای الکترونیکی به نام MMLCC نیز ممکن است حاوی طلا باشند.
  • IC: بعضی از IC ها نیز قطعات طلا دارند. اگر تعداد زیادی برد دارید حتما IC های مختلف را جدا کنید.

طلایی که از قطعات الکترونیکی استخراج می‌شود، چند عیار است؟

این طلا معمولا درصد خلوص زیادی دارد و کارشناسان می‌گویند که معمولا ۲۴ عیار هستند.

آیا تمام قطعات الکترونیکی طلا دارند؟

تنها فلز با ارزش بردهای الکترونیکی، طلا نیست!

بعضی از افراد فقط به عشق طلا به این کار می‌پردازند. باید گفت که پلاتین، پالادیوم و رودیوم از دیگر فلزات گران‌بهایی هستند که در قطعات فلزی وجود دارند و شما می‌توانید از آن‌ها کسب درآمد کنید.

فرایند استخراج طلا از برد الکترونیکی را کی شروع کنیم؟

بعد از این که قطعات طلایی رنگ برد را جدا کردید، می‌توانید این فرایند را آغاز کنید و به کسب سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی، فکر کنید.

 پیشنهاد کارشناسان ما به شما این است که تا زمانی که حداقل یک کیلو مواد برای استخراج طلا در اختیار ندارید، کار را شروع نکنید.

تا جای ممکن آهن و پلاستیک را از برد خود کم کنید چرا که اسید شما را بی جهت مصرف می‌کنند.

۵ مرحله تا استخراج طلایی زیبا!

۱. سوزاندن بردها

برای راحتی روند کار خود می‌توانید بعد از جداسازی، تمام مواد را بسوزانید. در نهایت شما به دنبال فلزات دلخواه هستید، پس همیشه در قدم اول باید مواد را تبدیل به خاکستر کنید.

چطور برد را بسوزانم؟

  • همه‌ی مواد را در ظرفی استیل و یا آهنی بریزد. سپس روی تمام آن‌ها نفت خالی کنید. حالا نوبت استفاده از کبریت است.
  • مواد را داخل ظرفی آهنی قرار دهید و بعد روی گاز بگذارید. دقت کنید که این گاز باید در محیطی آزاد باشد، وگرنه خطرناک است.

۲. از بین بردن قلع

همه‌ی افراد در فرایند به دست آوردن طلا با فلز قلع روبرو می‌شوند. این فلز به دلیل انحلال پذیری بسیار کم، مشکلات زیادی ایجاد می‌کند، پس دومین مرحله قلع شویی است.

برای از بین بردن قلع از اسید هیدروکلریدریک استفاده کنید. فرایند قلع شویی بیش از ده روز زمان می‌برد.

در این مرحله ممکن است ترکیبات به صورت لایه‌ای تیره روی طلا قرار بگیرند اما باعث خراب شدن آن نمی‌شوند.

۳. افزدون مس

مس کمک می‌کند فلزات گران بها استخراج شوند و سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی بیشتر شود. بنابراین قدم بعدی کمک گرفتن از مس است.

۴. محلول رقیق اسید کلریدریک

در این مرحله باید از محلول رقیق اسید کلریدریک پس از خرید اسید کلریدریک استفاده کنید. بعد از استفاده می‌توانید مواد را چند باری با آب بشویید تا اسید آن از بین برود.

 اگر دوست دارید اطمینان حاصل کنید هنوز اسیدی بر مواد باقی مانده‌است یا نه می‌توانید از تست جوش شیرین کمک بگیرید. اگر بعد از خرید جوش شیرین و استفاده از آن، کف را روی مواد دیدید یعنی هنوز قطعات اسیدی هستند.

۵. استفاده از اسید نیتریک

استفاده از اسید نیتریک رقیق شده مرحله‌ی بعدی شست و شوی مواد است. بهتر است به همان اندازه که از این اسید استفاده می‌کنید از آب مقطر هم کمک بگیرید.

 نسبت مناسب بین آب مقطر و اسید نیتریک نصف به نصف است. در این مرحله حتما باید مواد را با این اسید حرارت بدهید. این فرایند به خودی خود هم گرمازا است.

دقت داشته باشید که کیفیت این مواد در کیفیت محصول نهایی بسیار موثر میباشد کیمیا تهران اسید تولید کننده و ارائه کننده بهترین کیفیت این مواد میباشد. برای استعلام قیمت اسید نیتریک و خرید آب مقطر میتوانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

فرایند استخراج طلا از برد الکترونیکی را کی شروع کنیم؟

چه موقع اسید نیتریک کاملا مصرف شده‌است؟

زمانی که دیگر از این حرارت دودی قهوه‌ای رنگ خارج نشد، پس یعنی تمام اسید نیتریک شما مصرف شده‌است. دقت کنید که این دود سمی است.

 نوبتی هم باشد نوبت استخراج فلزات گران‌بها است! تبریک می‌گویم.

لطفا حتما موارد ایمنی را در استخراج طلا رعایت کنید. استفاده از دستکش، لباس‌های بلند، ماسک و عینک بعضی از این موارد هستند. ضمنا حتما این فرایند را در محیطی باز انجام دهید.

به چه میزان سرمایه اولیه نیاز دارم؟

توصیه‌ی یکی از کارآفرینان این است که جوانان می‌توانند با داشتن هزینه‌ی اولیه‌ی بین ۲ تا ۴ میلیون برای خرید مواد اولیه و بردها کار خود را آغاز کنند.

معمولا به طور میانگین حدود ۷ تا ۸ گرم طلای ۲۴ عیار در هر استخراج برداشت می‌شود. اگر این کار در مقیاس بزرگ‌تری انجام شود طبیعتا درآمد بیشتری نیز خواهد داشت.

مواد شیمیایی استخراج طلا از بردهای الکترونیکی را با قیمت مناسب بخرید

شما برای استخراج طلا به مواد شیمیایی خالص نیاز دارید. مواد شیمیایی مناسب کمک می‌کنند که فرایند در سرعت بیش‌تری انجام شود. اگر دوست دارید سود بالایی از فرایند استخراج کسب کنید، حتما مواد را از وبسایتی تخصصی مانند کیمیا تهران اسید بخرید. تهران اسید فروشگاه معتبر و فعال در زمینه‌ی فروش مواد شیمیایی خالص است. کسانی که با استخراج طلا سر و کار دارند می‌توانند با تماس به کارشناسان تهران اسید سوالات خود را نیز بپرسند. امیدوارم سود زیادی از این کار کسب کنید. از این که تا انتهای مطلب همراه من بودید، سپاس گزارم.