استاندارد آب ژاول 
استاندارد آب ژاول 

استاندارد آب ژاول در شرکت های تولیدی مختلف یکسان است و بر همین مبنا خطوط تولید خود را راه اندازی می کنند تا بتوانند پاسخ نیاز مشتریان عزیز را بدهند.

شاید برای شما  در موقع خرید آب ژاول  پیش آمده باشد که  متوجه نمونه های مختلف این محصول در بازارشده باشید.

با توجه به کاربرد بسیار وسیع این محصول ، کارخانه های بزرگ با در نظر گرفتن استاندارد آب ژاول  فعالیت می کنند و قانون های خاصی را برای تولید به کار می برند تا بهترین ها را در دسترس قرار دهند.

آب ژاول چیست؟

آب ژاول با فرمول شیمیایی NaClO  تحت نام های رایج  “وایتکس “، ” سفید کننده “، “هیپوکلریت سدیم “، “آنتی فرمین” به عنوان یک ماده اکسیدکننده قوی شناخته شده است. در حقیقت از آب ژاول  بیشتر به عنوان سفید کننده برای از بین بردن لکه های لباس و یا برای ضدعفونی (از بین بردن باکتری ها) استفاده می شود.

شرکت های معتبر نظیر کیمیا تهران اسید با توجه به تقاضای بسیار بالای این ماده شیمیایی برای مصارف مختلف ، تولید و عرضه را با بهترین قیمت در مقیاس صنعتی آغاز کردند.

آب ژاول یا هیپوکلریت سدیم یک ترکیب ناپایدار است که از یون های سدیم و هیپوکلریت تشکیل شده است. البته این ماده  در محلول پایدار است.

از استانداردهای ملی و بین المللی محصول آب ژاول چه میدانید؟

  • استاندارد آب ژاول شماره 2361 ویژگیهای مربوط به محلول هیپوکلریت سدیم می باشد که به عنوان ماده شیمیایی سفیدکننده و ضدعفونی کننده خانگی مصرف می گردد. طبق این استاندارد، محلول مورد نظرباید شفاف و عاری از رسوب و مواد معلق باشد .در صورتيكه در محلول ذرات نمك رسوب کند با اضافه کردن دو برابر آب مقطر هم حجمش به آن ، مي‏توان اين رسوبات نمكي را بطور كامل حل نمود و مايعي شفاف ساخت .
  • وقتي نمونه طبق بند 3 استاندارد شماره 1994 ايران مورد آزمایش قرار میگیرد ، مقدار كلر فعال نمونه در مدت 14 روز بعد از توليد نبايد كمتر از 5 درصد ( وزن به حجم ) شود .
  • اگرمحلول در دماي 20 الي 25 درجه سانتيگراد در جاي تاريك قرار داده شده است ،مقدار كلر فعال از روز چهاردهم الي شصتمين روز بعد از توليد نبايد كمتر از 5/4 درصد ( وزن به حجم ) بشود.
  • وقتي نمونه طبق بند 5 استاندارد شماره 1994 ايران  مورد آزمايش قرار میگیرد، مقدار هيدروكسيد سديم نبايد از 5/0 درصد ( وزن به حجم )  تجاوز کند .
  • طبق استاندارد شماره 3361، محلول هيپوكلريت سديم بايد در ظروف مناسبي نگهداری شود كه باعث فساد محلول نگردد و باندازه كافي در هنگام نقل و انتقال مقاوم باشد .جنس ظرف بايد طوری انتخاب شود كه بتواند فشار احتمالي توليد شده در داخل ظرف را تحمل كند و هيچگاه نبايد بيش از95 درصد حجم ظرف از مايع شود.جنس ظرف ممكن است شيشه ‏اي رنگين و يا چيني و يا پلي‏اتيلني باشد .

چه اطلاعاتی بايد بطور واضح و خوانا روي ظرف درج شود؟

  • نام توليد كننده يا علائم تجارتي
  • عبارت ( هيپوكلريت سديم)
  • مقدار كلر فعال موجود در محلول
  • تاريخ يا شماره سري ساخت
  • حجم خالص
  • جمله در جاي خنک و دور از نور مستقيم آفتاب نگهداري شود .
  • شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت
  •  نام كشور سازنده

بطورکلی آب ژاول چه کاربردی دارد؟

  1. به عنوان ماده اصلی در سفید کننده لباسشویی استفاده می شود.
  2. به عنوان ماده سفید کننده استفاده می شود.
  3. در صنایع نساجی کاربرد دارد.
  4. به عنوان یک ماده اکسید کننده استفاده می شود.
  5. در صنایع شوینده استفاده می شود.
  6. در تصفیه فرآورده های نفتی استفاده می شود.
  7. در صنایع کاغذ سازی استفاده می شود.
  8. در تصفیه فاضلاب استفاده می شود.
  9. به عنوان ضد عفونی کننده استفاده می شود.
  10. این در فرآوری مواد غذایی برای پاکسازی تجهیزات تهیه غذا استفاده می شود.
  11. در استخرها برای دور نگه داشتن عوامل عفونی استفاده می شود.

استاندارد آب ژاول از نظر بین المللی به شماره ANSI/AWWA B300-99 به ویژگی های مخصوص این محصول اشاره میکند.

 مشخصات محلول هیپوکلریت سدیم بایستی به شرح جدول زیر باشد:

انواع مختلف محصول با استاندارد آب ژاول خاصی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد .با توجه به اینکه این محصولات در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد می توان آنها را در نمونه های متنوعی خریداری کرد.

فروش آب ژاول از راه های مختلفی اعمال می گردد .شما می توانید با اعتماد به کارشناسان با تجربه تهران اسید و  بررسی مشخصات محلول ،فروش اینترنتی و آنلاین را در کمترین زمان ممکن انجام دهید: