حراج!

گلیسیرین

420,000 تومان2,920,000 تومان

کیمیا تهران اسید مرجع تخصصی خرید، فروش و قیمت

  • گلیسیرین

میباشد. خرید مطمئن و قیمت به روز را از ما بخواهید!

  • گالن 20 لیتری
صاف
شناسه محصول: نامعلوم دسته:

توضیحات

گلیسیرین

گلیسیرین الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می شود ولی در اتانول و دیگر حلال های آلی به خوبی حل نمی شود. این ماده شیرین ، شفاف ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر آب خود را از دست داده به آلئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول می باشد. گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با 1 یا 3 اسید چرب مونوگلیسرید یا تری گلیسرید را می سازد. مانند روغن نباتی و …

گلیسیرین | گلیسیرین خوراکی

گلیسیرین ماده ای شفاف و بدون بو که از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا از طریق الکل پروپیلن ساخته شده است. گلیسیرین یک الکل سه عاملی که با توجه به پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود. گلیسرین به دلیل جذب راحت آب از هوا در کارخانجات تولید کننده محصولات بهداشتی از جمله انواع  صابون و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود.گلیسیرین در انواع چربی، روغن های حیوانی و گیاهان مربوط به اسید های چرب  به شکل تری گلیسیرید دیده می شود. این ماده در گرید صنعتی – خوراکی – بهداشتی – آزمایشگاهی تولید می شود که با توجه به نیاز هر صنایع بکار برده می شود.

مشخصات محصول گلیسیرین :

 نام شیمیایی  گلیسیرین
 اسامی مترادف با گلیسیرین  گلیسرول ، Glycerin ، Glycerine
 فرمول شیمیایی  C3H8O3
 گرید محصول  گلیسیرین صنعتی ، گلیسیرین خوراکی
 شکل ظاهری  گلیسیرین مایعی زلال ، بی رنگ و بدون بو می باشد
 دمای ذوب  17.8 درجه فارنهایت
 دمای جوش  554 درجه فارنهایت

تاریخچه گلیسیرین 

گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط “Scheel” در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد و بعد از انجام آزمایش های گوناگون با چربی‌ های مختلف مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است. روش بدست آوردن گلیسیرین از صابون ، فرایند پیچیده‌ای است که بطرق مختلف انجام می‌شود.

گلیسیرین جامد

گلیسیرین در واقع ماهیتی مایع دارد در صورتی که گلیسیرین را در دمای پایین قرار دهیم یخ می زند و در اصطلاح گلیسیرین جامد می توان به آن گفت. یا اینکه از گلیسیرین در ساخت برخی صابون های بهداشتی استفاده شود که مقدار بسیار زیادی ماده اولیه آن گلیسیرین باشد در آن صورت به آن نیز صابون گلیسیرین جامد گفته می شود.

گلیسیرین صنعتی

فرایند تولید گلیسیرین از اپی کلرو هیدرین مهمترین روش تولیدی صنعتی این ماده است. فرآیندهای تولید گلیسرول از پروپیلن بدون استفاده از کلر عبارتند از سنتز گلیسرول از آکرولئین و اکسید پروپیلن. گلیسیرین صنعتی همچنین به عنوان گلیسرول شناخته می شود که ترکیب آن شامل سه هیدروکسیل است. هیدروکسیل ها از یک اتم اکسیژن و یک اتم هیدروژن تشکیل می شوند. در فرایند به دست آوردن بیودیزل از روغن گیاهی خالص چندین محصول جانبی به دست می آیند که عمدتا گلیسیرین است. گلیسیرین صنعتی می تواند برای تولید محصولاتی مانند: الیاف مصنوعی، آرایشی و بهداشتی، واکنش های سطحی، روان کننده ها، محصولات غذایی، آشامیدنی و نقاشی استفاده شود.

گلیسیرین مصنوعی

با افزودن کلر به مولکول و پس از آن هیدرولیز کردن تولید ترشكل پروپان گلیسیرین در اصطلاح مصنوعی ساخته می شود. گلیسیرین مصنوعی 99 درصد در بیوتکنولوژی و صنعت دارو مورد استفاده قرار می گیرد.

گلیسیرین خوراکی

گلیسیرین خوراکی در صنعت مواد غذایی به عنوان یک ماده طعم دهنده و شیرین کننده بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. وقتی به انواع نوشیدنی مانند : آب میوه ها، نوشابه ها، نوشیدنی های انرژی زا و… اضافه می‌شودبه ایجاد یک بافت صاف کمک می‌کند. گلیسیرین همچنین به عنوان حامل جهت طعم‌دهنده‌های نوشیدنی استفاده می‌شود. از آنجا که به حفظ عطر و طعم مایعات کمک می‌کند، از این محصول در محصولاتی مانند عصاره وانیل و شربت شکلات نیز استفاده می‌شود.

قیمت فروش گلیسیرین

جهت دریافت قیمت خرید و فروش گلیسیرین خوراکی و صنعتی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

گلیسیرین و فوایدش برای پوست

  • گلیسیرین برای پوست مفید است.
  • از گلیسیرین خالص استفاده نکنید.
  • گلیسرین بهترین ماده جلوگیری کننده از خشکی پوست.
  • گلیسیرین نرم کننده و مرطوب کننده پوست های خشک.
  • گلیسیرین برای روشن کردن پوست آرنج.
  • مخصوص پوست های درخشنده.
  • گلیسیرین پوست را در برابر التهاب قوی می کند.
  • اگر پوستتان زبر شده باشد.
  • گلیسیرین برای پوست مفید است.
  • از گلیسیرین خالص استفاده نکنید.
  • بهترین ماده جلوگیری کننده از خشکی پوست.
  • گلیسیرین برای نرم کردن پوست های خشک.
  • گلیسیرین برای روشن کردن پوست آرنج.
  • اگر پوست درخشنده می خواهید.
  • گلیسیرین پوست را در برابر التهاب ها قوی می کند.

گلیسیرین در بسیاری از محصولات پوست و مو وجود دارد :

محصولاتی مانند انواع صابون ها، پاک کننده ها، مرطوب کننده ها و شامپوها و ….

گلیسیرین خالص پوست را خشک نمی کند، مثلا اگر شما در آب و هوای خیلی خشک از گلیسیرین خالص استفاده کنید، مواد موجود در گلیسیرین، رطوبت را از لایه های عمیق پوست بیرون می آورد و به سطح پوست می آورد و در نتیجه این رطوبت با آمدن روی سطح پوست بخار می شود و در نهایت پوست خشک تری به جا می ماند، اما در کرم های حاوی گلیسیرین ، نوعی افزودنی اضافه می کنند تا آب و رطوبت از دست نرود و در نتیجه پوست رطوبت خود را حفظ کند. اگر میخواهید از گلیسیرین خالص استفاده کنید بهتر است آن را با آب رقیق کنید.

پوست ما به طور طبیعی مواد شیمیایی محلول در آبی را تولید می کند که به عنوان عامل های مرطوب کننده طبیعی شناخته می شوند که پوست را پر از آب نگه می دارند.

گلیسیرین خیلی شبیه این عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست است، چون رطوبت محیط را جذب پوست می کند.

در واقع گلیسیرین قدرت حفاظتی پوست را بالا می برد تا بتواند مواد شیمیایی مضر را دفع کند و در عوض میزان بیشتری آب در خود نگه دارد و در نتیجه پوست کمتر خشک می شود. بعضی از پزشکان عقیده دارند گلیسیرین بهترین ماده برای جلوگیری از خشک شدن پوست است.

اگر به خاطر خشکی، پوستتان زبر شده است، می توانید با ساختن یک ماسک صورت از این زبری خلاص شوید. کافی است مقداری گلیسیرین را با مقداری عسل و آب مخلوط کنید و بعد به آن کمی آرد جو اضافه کنید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کند و بتوانید به صورت ماسک به چهره بمالید. این ماسک باید حدود 20 دقیقه روی پوست باقی بماند و بعد با آب بشویید.

خیلی اوقات به خاطر طرز نشستن و قرار دادن آرنج ها روی میز پوست این قسمت تیره می شود و این تیره شدن پوست برای خیلی از خانم ها آزاردهنده می باشد، اما را حل طبیعی برای حل شدن این موضوع وجود دارد.

کافی است آب یک عدد لیمو را بگیرید و با مقداری شکر مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. بعد این مخلوط را روزانه حدود 5 دقیقه روی آرنج ماساژ دهید. لیمو خاصیت رنگبری داشته و شکر هم تمامی سلول های مرده را از بین می برد. بعد از این کار مخلوطی از گلیسیرین و گلاب تهیه کنید که کمی حالت کرمی داشته باشد و وری بازوها بمالید. این کار تولید ملانین (رنگدانه پوست) را کم می کند و رنگ قسمت های تیره پوست را روشن می کند.

در واقع هم گلاب و هم گلیسیرین به عنوان رنگبرهای طبیعی شناخته می شوند که می توانند پوست های مرده و چربی های پوست را هم بردارند.

گلیسیرین از آن ماده هایی است که می تواند رطوبت را به پوست بازگرداند، بدون آن که آن را چرب کند. علاوه بر این، منافذ پوستی را هم مسدود نمی کند.

استفاده از ماسک گلیسیرین می تواند شما را از شر پوست های مرده و کدر خلاص کند و با آبرسانی پوست را درخشان کند.

برای نرم و سفید کردن دست هم می توانید از گلیسیرین استفاده کنید، به این طریق که مقداری عسل و آبلیموی ترش را با آن مخلوط کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید.

برای ساخت این ماسک ابتدا باید زرده و سفیده یک تخم مرغ را جدا کرده و سفید تخم مرغ را هم بزنیم تا کاملا کف کند. بعد به آن یک قاشق عسل اضافه کنید. عسل علاوه بر اینکه برای سلامت پوست مفید است، خاصیت چسبندگی آن باعث می شود، سلول های مرده سطح پوست به خوبی کنده شوند.

حال به این مخلوط یک قاشق غذاخوری گلیسیرین اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنیدتا پف کند.

اکنون این مخلوط را با انگشت به کل صورت تان بمالید. حواستان باشد خیلی به چشم ها نزدیک نشوید. اجازه دهید تا ماسک کاملا روی صورت تان خشک شود. بعد از خشک شدن آرام ماسک را از روی صورت بکنید تا همراه سلولها و پوست مرده نیز کنده شود. در نهایت صورت را با آب سرد بشویید.

تحقیقات علمی نشان می دهند استفاده از گلیسیرین می تواند از پوست در مقابل حساسیت ها و التهاب ها محافظت کند. در سال 1998 پژوهشی انجام گرفت که در آن پوست داوطلبان را در معرض مواد حساسیت زا و التهاب زا قرار دادند و بعد برای آنها گلیسیرین تجویز کردند.

گلیسیرین توانست بیشتر تاثیرات منفی مواد التهاب زا را از بین ببرد، در واقع مقاومت پوست را بالا ببرد تا بتواند از خود محافظت کند. علاوه بر این ها به بازسازی سلولهای پوستی هم کمک می کند.

خشک شدن پوست دستانتان در روزهای سرد زمستانی یک مشکل رایج بین افراد است. برای نرم کردن پوست دست می توانید مقدار برابری از گلیسیرین و گلاب را مخلوط کرده و از آن استفاده کنید.

علاوه بر این برای نرم و سفید کردن دست هم می توانید از گلیسیرین استفاده کنید، به این طریق که مقداری عسل و آبلیموی ترش را با آن مخلوط کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید.

کاربرد و موارد مصرف گلیسیرین 

  • دارو سازی

درساخت شربت و قرص سرما خوردگی، اکسپکتورانت، خمیر دندان و دهان شویه، کرم اصلاح استفاده می شود.

  • صنایع غذایی

گلیسیرین خوراکی به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی با توجه خاصیت جذب کنندگی موجب حفظ کیفیت و نرمی بافت می شود.

  • کشاورزی

با استفاده از گلیسیرین به درمان بذر و نهال پرداخته می شود و همچینی استفاده از این ماده میزان جوانه زنی گیاهان را افزایش می دهد.

  • آرایشی بهداشتی

در ساخت انواع لوازم آرایشی از جمله لوسیون، کرم های ضد چروک و همچنین تولید انواع کرم های نرم کننده بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

  • ابزارالات

برای جلوگیری از سایش و آسیب رسیدن به چرخ دنده های داخلی گلیسیرین را در فضای خالی ابزآلات ریخته می شود که این امر سبب طول عمر و عملکرد بهتر می شود.

  • ضد انجماد

به علت پیوند قوی هیدروژنی بین مولکول های گلیسرول و آب، پایین بودن دمای انجماد آن و در نتیجه پایین بودن حداقل دمای ذوب از آن به عنوان ضد یخ در روز های سرد زمستان درخودرو استفاده می شود.

  • رنگ سازی  

گلیسیرین صنعتی در صنایع رزین سازی و رنگ سازی به کار می رود همچنین از گلیسیرینی که از تصفیه پساب های کارخانجات صابون سازی خارج می شود و دارای رنگ زرد بوده برای ساختن ضد زنگ و رنگ های بکار برده می شود.

بسته بندی گلیسیرین (گلیسیرین از کجا بخریم)؟

گلیسیرین مالزی در بشکه های 250 کیلوگرمی و گالن های 20 لیتری موجود می باشد.

آنالیز گلیسیرین

Parameters Specification Typical Result
Assay 99.0-101.0 99.8
Color Passes Passes
Specific Gravity at 25 deg C0.01
Residue on Ignition 0.01max 0.01>
Water Content, % w/w 0.3max 0.21
Chloride, ppm 10max 10>
Sulfate, ppm 20max 20>
Heavy Metals (as Pb), ppm 5max 0.1>
Limit of Chlorinated Compounds, ppm 30max 3.0>
Organic Volatile Impurities Passes Passes
Fatty Acids and Esters
(as ml of 0.5 NaOH) 1max (as ml of0.5 NaOH)
was consumed
Impurities 0.025max
Ethylene Glycol 0.025>
Impurities 0.025>
Glycerol, % 99.7 min 99.8
Color, APHA 10 max 5

توضیحات تکمیلی

نام محصول

گلیسیرین

فرمول شیمیایی

C3H8O3

خلوص

99 درصد

نوع بسته بندی

بشکه 250 کیلوگرمی, گالن 2.5 لیتری, گالن 20 لیتری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست