اوره چیست؟⭐ 7 کاربرد شگفت انگیز آن در صنایع! + خواص اوره
اوره چیست؟⭐ 7 کاربرد شگفت انگیز آن در صنایع! + خواص اوره

اوره، ماده ارزشمندی است و کاربردهای زیادی دارد. خواص شگفت انگیزی که در آن یافت می‌شود، اوره را به یکی از مهم‌ترین ترکیبات تبدیل کرده است. شناخت این ماده، خدمت بزرگی به صنایع کرده است و بسیاری از صنایع نیازهای اساسی و مهم خود را به کمک این ماده برطرف می‌کنند. اگر می‌خواهید در مورد کاربردهای این ترکیب اطلاعات بیشتری به دست آورید؛ اگر کنجکاوید بدانید به چه روش‌هایی آن را تولید می‌کنند؛ اگر می‌خواهید با روش‌های تولید آن آشنا شوید، در ادامه با ما همراه باشید.

توضیحات محصول اوره را به صورت یک فایل صوتی بشنوید!

برای دانلود کامل مقاله بصورت PDF کلیک کنید!

اوره چیست؟ با آن بیشتر آشنا شوید

یکی از ترکیباتی که این روزها مثال‌های زیادی از کاربردهای آن می‌توان ذکر کرد، اوره است. اوره که ممکن است با نام کاربامید نیز از آن یاد شود، یک ترکیب شیمیایی است و فرمول آن نیز به صورت CO(NH2)2 نوشته می‌شود. در این ترکیب، دو گروه –NH به یک عامل کربونیل C=O متصل شده است. سایر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این ماده به شرح زیر است:

  • یکی از مهم‌ترین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی اوره، بی بو بودن و سفید رنگ بودن آن است.
  • اوره حلالیت‌پذیری بالایی در آب دارد و از جمله ترکیبات غیر سمی است.
  • این ماده وقتی در آب حل می‌شود، اسیدیته را نه به سمت اسیدی می‌برد و نه به سمت قلیایی و به همین دلیل است که اوره از نظر برخی صنایع، ارزشمند ظاهر شده است.
  • اولین ماده‌ای که برای تامین نیتروژن به سراغ آن می‌روند، اوره است.
  • این ماده، با بقیه ترکیبات، یک چهارچوب متخلخل ایجادکرده و می‌تواند بسیاری از ترکیبات آلی را در دام خود اندازد.
  • وقتی اوره تجزیه می‌شود، پروتئین یا اسیدهای آمینه و همین طور آمونیاک تولید می‌کند.
  • این ماده به صورت جامد مشاهده می‌شود.
  • در متابولیسم ترکیباتی که در آنها نیتروژن وجود دارد، اوره تاثیرگذاری بالایی از خود نشان می‌دهد.
  • شاید خوب باشید که بدانید، اوره از جمله ترکیباتی است که به هیچ وجه دچار حریق نمی‌شود و اصلا اشتعال‌پذیر نیست.
  • اوره، ترکیبی است که قبل از آنکه به نقطه جوش برسد، تجزیه می‌شود.
  • در تولید کودهای شیمیایی حاوی نیتروژن از این ماده به استفاده می‌شود.
  • مولکول‌های اوره به صورت مسطح هستند. شبکه پیوند هیدروژنی این ترکیب، به صورت کاملا متراکم بوده و در آن، بسته‌بندی‌های مولکولی توانمندی ایجاد شده است.
  • پیوندهایی که بین کربن و اکسیژن ایجاده شده، از نوع دو گانه است.
  • به دلیل برقراری پیوندهای هیدروژنی گسترده با آب، اوره حلالیت زیادی در این مایع دارد.

در مورد تاریخچه اوره چه می‌گویند؟

موضوع دیگری که شاید دانستن آن برای شما جالب باشد، تاریخچه‌ای است که اوره طی کرده تا به اینجا رسیده است. هرمان بوئرهاو، دانشمند هلندی، اولین کسی بود که اوره را از ادرار به دست آورد. البته در این میان، عده‌ای نیز هستند که کشف این ماده را به هیلر رول نسبت می‌دهند.

بعد از کشف این ماده و در سال 1828، شیمی دان آلمان به نام فردریش وهلر، با تیمار دادن سیانات نقره و کلرید آلومینیوم، این ماده را به صورت مصنوعی به دست آورد. وهلر به جهانیان ثابت کرد که بدون حضور برخی موجودات زنده و به صورت کاملا مصنوعی نیز می‌توان ترکیبات آلی را تولید، و مورد استفاده قرار داد. وهلر با کشفی که انجام داد، توانست جایگاه خوبی بین دانشمندان به دست آورد.

اوره را به چه روش‌‌هایی تولید می‌کنند؟ آیا در این رابطه چیزی می‌دانید؟

امروزه برای آنکه صنایع بتوانند نیاز خود را به این ماده از بین ببرند، باید به مقدار کافی اوره در اختیار داشته باشند و به همین دلیل است که اوره به روش‌های صنعتی متفاوت، تولید شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار داده می‌شود. برخی از روش‌های تولید کاربامید به شرح زیر است:

1- تولید اوره به روش سنتز

یکی از روش‌هایی که می‌توان به کمک آن اوره تولید کرد، سنتز است. این روش در سال 1922 توسط دو دانشمند به نام‌های بوش و مایزر ابداع شد. به افتخار این دو دانشمند، روش تولید اوره به این شکل، روش بوش-مایزر نامیده می‌شود.

در این فرآیند، دو واکنش اصلیِ تعادلی به چشم می‌خورد که طی آنها، واکنش دهنده‌ها به صورت ناقص تولید می‌شوند. اولین واکنشی که در این فرآیند انجام می‌شود، کاربامات است. این واکنش، گرمازاست و در صورت فراهم کردن دما و فشار بالا، آمونیاک مایع به گاز کربن دی اکسید با هم ترکیب می‌شوند.

در مرحله بعدی، کربونیل دی آمید باید تولید شود. این فرآیندِ تجزیه، کندتر صورت گرفته و واکنش نیز یک نوع واکنش گرماگیر است. در طی این فرایند، کاربامات، تجزیه شده و اوره و آب تولید می‌شود.

تبدیل آمونیاک و دی اکسید کربن به اوره یک واکنش گرمازا به شمار می‌رود. گرمایی که در این واکنش تولید می‌شود، در مرحله بعدی واکنش مصرف شده و مورد استفاده قرار می گیرد. این واکنش نیز مطابق با اصل لوشاتلیه رفتار کرده و شرایطی که در آن بیشترین منفعت برای کاربامات وجود دارد، تاثیر بدی بر این تعادل واکنش از خود به جای می‌گذارد. برای آنکه این ناسازگاری حل شود، تاثیر عوامل نامناسب را با دمای بالا و فشار بالا از بین می‌برند.

نکته دیگری که خوب است در مورد این واکنش بدانید، لزوم انجام فشرده سازی دی اکسید کربن است. آمونیاکی که از پالایشگاه به دست می‌آید، به صورت مایع در اختیار صنایع قرار می‌گیرد و برای آنکه همه چیز با صرفه‌جویی اقتصادی توام شود، می‌توان آن را به داخل سیستم پمپ کرد.

ترکیبی که در این واکنش تولید می‌شود، یک فرآیند ناقص است و محصولی که از تولید کاربامات آمونیوم تولید می‌شود، باید بدون تغییر جدا گردد. در این سیستم، کاربامات، به کربن دی اکسید و آمونیاک تجزیه می‌شود.

2- تولید اوره در آزمایشگاه

برای تولید اوره تنها به سراغ روش‌های صنعتی نرفته و برخی دیگر از روش‌ها نیز به کار برده می‌شود تا بتوان این ماده ارزشمند را تولید کرد. در آزمایشگاه، فسژن را با آمین‌های اولیه یا ثانویه مطابق واکنش زیر ترکیب می‌کنند:

COCL2+4RNH2→(RNH) 2CO+2RNH3Cl

برای آنکه این فرآیند به سرعت انجام شود، از یک واسطه به نام ایزوسیانات استفاده می‌کنند. وقتی آمین‌های اولیه و ثانویه با ایزوسینات ترکیب می‌شوند، امکان دسترسی به کاربامیدهای غیر متقارن به وجود خواهد آمد. سیانات آمونیوم در حضور دمای 60 درجه سانتی‌گراد، کاربامید تولید می‌کند. فرمول شیمیایی این واکنش به شرح زیر است:

NH4OCN→(NH2)2CO

3- روش صنعتی برای تولید اوره

برای آنکه بتوان کاربامید را به صورت صنعتی تولید کرد، کربونیل دی آمید را با آمونیاک سنتزی و دی اکسید کربن ترکیب می‌کنند. موضوع مهمی که در مورد این واکنش باید مورد توجه قرار گیرد، تولید مقدار زیادی دی اکسید کربن است؛ این اتفاق باعث شده که کارخانه تولید کاربامید و آمونیاک را در نزدیکی هم احداث ‌کنند.

در سال‌های گذشته برای آنکه بتوان دی اکسیدکربن تولید شده از گازهای احتراقی را بازیابی کرد، فناوری‌های جدیدی به کار برده شده است. این فناوری‌ها کمک می‌کنند تا آمونیاک به عنوان یک محصول جداگانه تولید شود و میزان تولید گازهای گلخانه‌ای کاهش پیدا کند.

فرمول شیمیایی اوره
CO(NH2)2
شکل ظاهریبلور یا گلوله های جامد

 

رنگبی رنگ، بدون بو
چگالی

1.33 g/cm3

 

اشتعالغیر قابل احتراق
نقطه جوش132.7 °C
نقطه ذوبقبل از جوش آمدن تجزیه می شود.

آیا در مورد کاربردهای اوره چیزی شنیده‌اید؟

یکی از دلایلی که باعث شده اوره از نظر بسیاری صنایع ارزشمند تلقی شود، کاربردهای اوره است. برخی از مهم‌ترین کاربردهای اوره به شرحی است که در ادامه ذکر کرده‌ایم:

1- کشاورزی

یکی از مهم‌ترین و عمده‌ترین کاربردهای اوره، کشاورزی است. از اوره یا کاربامید در تولید کودهای حاوی نیتروژن استفاده می‌کنند. نیتروژن یکی از مهم‌ترین عناصری است که گیاه به آن نیاز دارد و باید حتما در دسترسش قرار گیرد.

وقتی کاربامید به خاک اضافه می‌شود، تجزیه شده و آمونیوم تولید می‌شود. آمونیوم، فرمی است که گیاه به راحتی می‌تواند آن را جذب کند. در برخی انواع خاک‌ها، باکتری‌ها، آمونیوم را تجزیه کرده و نیترات تولید می‌شود. این ماده نیز از جمله موادی است که گیاه به آن نیاز اساسی داشته و در بسیاری از فرایندهای اساسی در گیاه نقش مهمی ایفا می‌کند.

وارد شدن ترکیبات نیتروژن‌دار به داخل آب و رواناب، زیان آور خواهد بود و محیط زیست آسیب‌های جدی خواهد دید. به همین دلیل کشاورزان حرفه‌ای وقتی می‌خواهند از ترکیبات حاوی اوره استفاده کنند، در غیر زمان‌‌های آبیاری اقدام می‌کنند.

2- صنایع

صنایع از دیگر جاهایی هستند که از خصوصیات و ویژگی‌های اوره به نحو احسن بهره می‌برند. نام برخی از این صنایع به شرح زیر است:

  • یکی از صنایعی که به اوره نیاز فراوان دارد، تولید انواع رزین است.
  • صنایع تولید پلاستیک از دیگر جاهایی هستند که از این ماده به وفور استفاده می‌کنند.
  • برای تولید انواع چسب، مانند اوره فرمالدئید و تولید اوره ملامین فرمالدئید از خواص و ویژگی‌هایی که در این ماده وجود دارد، بهره برده می‌شود.
  • صنایع تولیدکننده سیانات پتاسیم از دیگر صنایعی هستند که از این ماده استفاده می‌کنند.
  • در تولید نوعی ماده منفجره به نام نیترات اوره، از ترکیبات اوره استفاده می‌شود.

3- خودروسازی

صنعت خودروسازی به سمت تولید خودروهایی با کمترین میزان آلودگی در حال حرکت است. برای رسیدن به این هدف، سیستم‌هایی چون SCR و SNCR استفاده می‌شود تا کمترین آلودگی به هوا وارد شود. در تولید و ساخت این سیستم‌ها، اوره نقش بسیار مهمی دارد.

سیستم‌های بلوتک نمونه‌ای از کاربردهای اوره در خودروسازی هستند. در این سیستم، محلول حاوی کربونیل دی آمید با پایه آب به سیستم اگزوز تزریق می‌شود. آمونیاکِ تولیدشده وارد فرآیند هیدرولیز می‌شود، با اکسید نیتروژن واکنش می‌دهد و در نهایت به آب و نیتروژن تبدیل می‌شود. کامیون‌ها و اتومبیل‌هایی که از سوخت‌های دیزلی به عنوان ماده اصلی برای تامین انرژی استفاده می‌کنند، مجبورند مایع خروجی را که همان اوره محلول در آب است، حمل کنند.

4- آزمایشگاهی

از دیگر جاهایی که می‌توان از حضور موثر اوره استفاده کرد، تولید مواد و ترکیبات شیمیایی است. اوره اگر در غلظت 10 میلی مولار باشد، ماده بسیار قدرتمندی خواهد بود و تاثیرات جالبی از خود نشان می‌دهد. از این مزیت و ویژگی‌های اوره می‌توان برای بالا بردن میزان حلالیت برخی انواع پروتئین‌ها استفاده کرد.

خوب است بدانید، از مخلوط اوره و کولین کلرید به عنوان یک حلال مشابه مایعات یونی استفاده می‌کنند. از حلال‌های مشابه یونی به عنوان حلال یوتکتیک نیز یاد می‌کنند. وقتی اوره در یکی از این حلال‌های یوتکتیک حل می‌شود، پروتئین‌های که در داخل محلول حضور دارند، تکثیر نمی‌شوند.

از دیگر ترکیبات اوره که آن نیز می‌تواند کاربردهای زیادی در حوزه آزمایشگاهی داشته باشد، کربونیل دی آمید است. از این ماده به عنوان یک منبع هیدروژن برای آنکه در سلول‌های سوختی برق تولید کنند، استفاده می‌کنند.

اگر کاربامید غلظت حداکثر 8 مول بر لیتر داشته باشد، قادر است بافت مغز را در برابر نورهای مرئی حفاظت کند. علاوه بر این مورد، سیگنال‌هایی که از سلول‌های دارای برچسب منعکس می‌شوند، به کمک این ماده حفظ می‌شوند. در مواقعی که نیاز است از فرآیندهای عصبی تصاویری عمیق‌تر گرفته شود، این خصوصیت بسیار به کار می‌آید.

5- پزشکی و آرایشی

کرِم‌هایی که مقدار مناسبی اوره دارند، گزینه‌های خوبی برای آبرسانی پوست به شمار می‌روند. اوره برای درمان عارضه‌هایی چون، میخچه، اگزما، خشکی، پسوزیاریس، کراتوز، پینه و کراتودرمان نیز به کار برده می‌شود. از دیگر کاربردهای اوره در پزشکی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • برای اندازه گیری میزان نیتروژن در خون نیز از کاربامید استفاده می‌کنند.
  • از این ماده به عنوان یک نشانگر برای مشخص کردن نحوه عملکرد کلیه استفاده می‌کنند.
  • اوره در مقایسه با نشانگرهایی، مانند کراتینین، به مقدار کمتری در خون مشاهده می‌شود.
  • در ساخت برخی نرم‌کننده‌های مخصوص مو و شامپوها نیز از اوره استفاده می‌شود.
  • در حوزه پزشکی برای آنکه بتوانند تشخیص دهند در معده‌ی فرد، باکتری وجود دارد یا خیر، از آزمایش تنفس اوره استفاده می‌کنند.
  • در ساخت مواد موبر و تولید صابون نیز این ماده به کار برده می‌شود.

6- فرودگاه‌ها

یکی دیگر از جاهایی که فضا برای استفاده از اوره به خوبی مهیا شده، تولید ضد یخ است. از اوره به عنوان یک ماده بی جایگزین برای ضد یخ و جلوگیری کننده از ایجاد یخ بر سطح معابر یاد می‌کنند. در فرودگاه‌ها برای آنکه سطح باند و سطح پیاده‌روها دچار یخ زدگی نشود، از این ماده استفاده می‌شود.

در زیرِ واگن‌های هواپیما و برای جلوگیری از یخ زدگی این قسمت های هواپیما از اوره استفاده می‌کنند. در جاهایی که نمی‌توان از نمک‌های خورنده به عنوان یک ماده ضد یخ استفاده کرد، اوره بهترین و مناسب‌ترین ماده‌ای است که می‌توان استفاده کرد و از یخ‌زدگی پیاده‌روها و مناطق هدف جلوگیری کرد.

دیگر کاربردهای اوره

علاوه بر تمام مواردی که در فوق اشاره کردیم، اوره در جاهای دیگری نیز کاربرد دارد که برخی از آنها را در ادامه آورده‌ایم:

  • یکی از جاهایی که می‌توان از خواص اوره استفاده و نیازهای موجود را به خوبی برآورده کرد، تولید مواد منفجره است.
  • در شیمی لانتانید، اوره به عنوان یک معرف بسیار مهم و کاربردی معرفی شده است.
  • برای تولید فوم‌های پلی اورتان از این ماده استفاده می‌کنند.
  • از اوره در پوشش‌های نساجی نیز استفاده می‌شود.
  • در مواقعی که نیاز است، قالب‌گیری انجام شود، خواص و مزیت‌های اوره، بسیار کمک کننده ظاهر می‌شود.
  • در خوراک مخصوص دام، از این ماده برای تقویت رشد دام استفاده می‌شود.
  • در تولید و ساخت کودها و مکمل‌های غذایی از اوره نیز استفاده می‌کنند.
  • در کارخانه‌ها برای ایجاد رنگ قهوه‌ای، از اوره استفاده می‌شود.
  • در ساخت خمیردندان‌های سفیدکننده دندان نیز اوره کاربرد دارد.
  • در اپتیک غیر خطی از اوره برای ایجاد نوسان‌های پارامترهای نوری استفاده می‌کنند.
  • در اهداف مهندسی ژئو و برای آنکه ماده غذایی مورد نیاز برای پلاکنتون‌ها را در آزمایشگاه در اختیارشان قرار دهند، از اوره استفاده می‌کنند.
  • مخمرها برای آنکه قند را به اتانول تبدیل کنند، از دی آمونیوم فسفات و اوره به همراه هم استفاده می‌کنند.
  • در حمامِ رنگ نساجی، برای افزایش رطوبت حمام و افزایش حلالیت آن، اوره به عنوان یک ماده افزودنی کاربرد دارد.
  • برای تولید تخته‌های سه لا از اوره استفاده می‌کنند.
  • در تولید پلاستیک و دارو از اوره استفاده‌های زیادی برده می‌شود.
  • برای تولید صابون ظرفشویی از اوره استفاده می‌شود.

آیا می‌دانستید اوره در بدن نیز وجود دارد؟ آیا در مورد آثار وجودی آن اطلاعی دارید؟

وقتی اوره به بدن انسان وارد می‌شود، اثراتی از خود به جای خواهد گذاشت. افزایش اوره در بدن، باعث افزایش جریان آب از بافت به مغز، مایع مغزی نخاعی، پلاسما و مایع بینابینی می‌شود. این اتفاق فشار داخل بافت‌ها را کاهش داده و میزان ادرار را افزایش می‌دهد.

خوب است بدانید مولکول‌های اوره، قطبی هستند. این ترکیب مقدار زیادی نیتروژن داشته و به راحتی از کلیه‌ها دفع می‌شود. اوره در ادرار نیز وجود دارد و جزء اصلی آن به شمار می‌رود. برای آنکه نیتروژن موجود در بدن از بین برده شود، کبد انسان آمونیاک و دی اکسید کربن را با هم ترکیب کرده و در چرخه اوره، این ماده را تولید می‌کند.

آیا نکته خاصی در خصوص ایمنی اوره وجود دارد؟ آیا می‌‌دانید این نکات چیست؟

درست است که اوره خواص زیادی داشته و در بسیاری از صنایع به کار برده می‌شود، اما باید به نکات ایمنی در هنگام استفاده از آن نیز توجه داشت و آنها را رعایت کرد. برای آنکه بتوانید به بهترین شکل ممکن از خواص اوره بهره ببرید، رعایت نکات ایمنی زیر الزامی است:

  • اگر اوره از طریق پوست جذب شود، ممکن است اثرات زیان باری از خود به جای بگذارد.
  • کسی که در اثر بی‌توجهی، این ماده وارد چشمش شود، به عوارضی چون تحریک، درد و قرمزی در چشم دچار خواهد شد.
  • اگر کسی اشتباها این ماده را ببلعد، به تحریک دستگاه گوارش، تهوع، اسهال و استفراغ مبتلا می‌شود.
  • رسیدن دانه‌های گردوغبار این ماده به دستگاه تنفس و یا بخارات تولید شده از آن، می‌تواند مشکلات تنفسی در فرد ایجاد کند.
  • افرادی که به صورت طولانی مدت در معرض این ماده قرار دارند، باید منتظر اختلال در باروری‌شان باشد.
  • در صورتی که این ماده به صورت کامل بلعیده شوید، آسیب‌های زیادی به بدن وارد می‌شود.
  • بهتر است این ماده را در بهترین شرایط نگهداری کرد. شرایط انبار نباید به گونه‌‌ای باشد که دمای آن به بیش از 130 درجه سانتی‌گراد برسد.
  • اوره نباید در نزدیکی مواد ناسازگار قرار داده شود.
  • اگر اوره تجزیه شود، محصولات خطرناکی چون مونوکسیدکربن، آمونیاک و اکسیدهای ازت تولید می‌شود.
  • این ماده در فشار و دمای نرمال به صورت کاملا پایدار است.
  • از جمله موادی که با اوره ناسازگاری دارد، می‌توانیم به کلرید کرومیل، دی کرومات، هیپوکلریت سدیم، نیترات سیدیم، پرمنگنات، کلر مایع، عوامل اکسیدکننده قوی، نیترات، آمونیاک، هیپوکلریت کلسیم و نتیروسیل پرکلرات اشاره کنیم.

آیا می‌دانید قیمت اوره در کشور چقدر است؟

صنایعی که از اوره به عنوان یکی از مهم‌ترین ترکیبات استفاده می‌کنند، مجبورند برای خرید اوره اقدام جدی انجام دهند. اگر در صنعتی که در آن مشغول به کار هستید، چنین نیازی حس می‌شود، سعی کنید قیمت این ماده ارزشمند و کاربردی را از مجموعه‌هایی درخواست کنید که قادرند بهترین ترکیبات را با بهترین قیمت در اختیار شما قرار دهند.

به صنایع نیازمند به این ماده توصیه می‌کنیم، کیفیت را فدای قیمت نکرده و همواره سعی و تلاش خود را به کار گیرند تا بهترین و معتبرترین ارائه‌کنندگان این ماده را شناسایی، و از آنها اوره مورد نیاز خود را خریداری کنند.

از آنجایی که کیفیت اوره در تولید محصولات نقش بسزایی دارد، باید به کیفیت آن بیش از هر عامل دیگری توجه داشت و به سراغ تولیدکنندگان و فروشندگانی معتبر و با سابقه رفت. پیدا کردن این مجموعه‌ها کار سختی است؛ اما ما این کار سخت را برای شما راحت کرده‌ایم و نام یکی از آنها را در ادامه آورده‌ایم. امیدواریم که با ذکر نام این مجموعه به نیازهایی که در صنعتتان با آن درگیر هستید، به بهترین شکل ممکن پاسخ داده شود.

ترکیبات اوره با کیفیت را از کجا بخریم؟

ما در این متن در خصوص کاربردهای شگفت انگیز اوره و خواص آن نکات زیادی گفتیم و سعی کردیم در مورد خواص و کاربردهای این ماده نیز اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم. ازآنجایی که مجموعه‌های متفاوت قیمت‌‌های گوناگونی برای این قیمت تعیین کرده‌اند، بهترین کاری که می‌توان انجام داد شناسایی مراکزی است که می‌توانند بهترین و کاربردی‌ترین نوع ماده را در اختیار قرار دهند.

یکی از معتبرترین منابعی که می‌توان برای خرید اوره معرفی کرد، تهران اسید است. این مجموعه، ترکیبات شیمیایی متفاوت را با بهترین کیفیت ارائه می‌کند. برای دریافت قیمت ترکیبات اوره با کارشناسان ما در تهران اسید صحبت کرده و اطلاعات لازم را از آنها دریافت کنید. تهران اسید در نه تنها در حوزه ارائه اوره فعالیت دارد، بلکه ترکیبات شیمیایی چون، انواع اسید، انواع شوینده، رسوب بر، انواع مواد ضدعفونی کننده، انواع حلال‌های شیمیایی، انواع مواد شمیایی پودری، مواد آبکاری، مواد پرداختکاری و تجهیزات ایمنی ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت این ترکیبات با کارشناسان بخش فروش این مجموعه تماس بگیرید.