متابی سولفیت سدیم در میوه خشک
متابی سولفیت سدیم در میوه خشک

 

همانطور که می دانید میوه ها و سبزیجات منبع غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی هستند.

نقش متابی سولفیت سدیم در خشک کردن میوه ها چیست؟

هدف از مطالعه این مقاله بررسی اثرات متابی سولفیت سدیم (SMB) بر پایداری میکروبی، تغذیه ای و آنتی اکسیدانی میوه ها و سبزیجات در شرایط آزمایشگاهی است.

سولفیت ها دسته ای از آنتی اکسیدان های قدرتمند هستند که در بیشتر میوه های خشک شده تجاری و شراب یافت می شوند.

آنها برای کاهش اکسیداسیون و فساد میوه های خشک اضافه می شوند. درمان مواد غذایی با سولفیت بسیار آسان است.

از مدت ها قبل ، از فرو بردن سولفیت برای جلوگیری از تغییر رنگ و فساد میوه های خشک استفاده می شود و این کاربرای افرادی که حساسیت سولفیتی ندارند یک عمل ایمن در نظر گرفته می شود.

 آیا متابی سولفیت سدیم موجود در میوه خشک آلرژن است؟

برخی از افراد واکنشهای ناخوشایندی به سولفیت ها با طیف وسیعی از علائم دارند.

سازمان بهداشت تخمین می زند که افراد حساس حدود 1٪ از جمعیت را تشکیل می دهند


دستورالعمل استفاده از متابی سولفیت سدیم برای افزایش ماندگاری میوه ها چیست؟

در 99٪ ، سولفیت ها یکی از موثرترین روش ها برای افزایش ماندگاری میوه های خشک هستند.

دستورالعمل استفاده از فرو بردن سولفیت به شرح زیر میباشد:

فرو بردن میوه در سولفیت می تواند اثر ضد تیرگی طولانی مدت همانند سولفوراسیون را داشته باشد اما سریعتر و راحت تر. می توان از بی سولفیت سدیم ، سولفیت سدیم یا متابی سولفیت سدیم که دارای USP (درجه غذایی) یا درجه معرف (خالص) هستند استفاده کرد.

  • قاشق چای خوری بی سولفیت سدیم (یا سدیم متابیسولفیت) را در 1 چهارم آب خنک حل کنید. در صورت استفاده از سولفیت سدیم ، مقدار مصرف شده را دو برابر کنید و به 2 قاشق چای خوری در هر چهارم آب برسانید.
  • میوه آماده شده را کاملاً در غوطه وری سولفیت غوطه ور کنید – 5 دقیقه برای برش ها ، و 15 دقیقه برای میوه های بزرگتر و نصف شده.
  • میوه را آبکش کرده و در قفسه های خشک کننده قرار دهید.
  • محلول غوطه وری سولفیت را پس از یک بار استفاده دور بریزید. دوباره استفاده نکنید

روش جایگزین خشک کردن میوه ها به جای استفاده از متابی سولفیت سدیم چیست؟

اگر به سولفیت حساسیت دارید یا می خواهید به طور کلی از آنها اجتناب کنید ، استفاده از یک روش جایگزین را برای جلوگیری از قهوه ای شدن در میوه های خشک خود در نظر بگیرید:

گزینه های جایگزین سولفیت ها برای جلوگیری از تغییر رنگ و اکسیداسیون میوه ها در خشک شدن:

  • اسید اسکوربیک (ویتامین C )
  • آب میوه
  • شیر عسل
  • شربت زدن

شما میتوانید برای خرید متابی سولفیت سدیم ، به داروخانه ها مراجعه کنید و یا با آسودگی خاطر و با اطمینان از کیفیت عالی محصول با کارشناسان فروش کیمیا تهران اسید در تماس باشید.

در سایت کیمیا تهران اسید فروش متابی سولفیت سدیم صورت می‌گیرد. برای استعلام قیمت متابی سولفیت سدیم با کارشناسان ما تماس بگیرید.